Magneetmassage

voetmagneet

Masseren met magneten is een heel oud principe uit het verre oosten.

Magneten activeren ons zelfgenezend vermogen en helpen ons lichaam weer in balans te komen, stress- en pijnklachten kunnen verminderen.

De magneten zorgen op een zachte manier voor een betere doorbloeding en voor een snellere ontspanning. Door het aardend vermogen van magneten kan een magneetbehandeling de effecten van elektrosmog(*) verminderen.

Goed in te zetten bij vermoeide voeten, krampen aan de benen, vocht ophopingen en om het zelf-herstellend vermogen te activeren.

 

De energie die vanuit de magneet in de bloedbaan komt stimuleert de rode bloedlichaampjes om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Zo krijgen alle cellen in het lichaam weer schoon en zuurstofrijk bloed en  worden de cellen (alle cellen in ons lichaam bezitten een + en – kant) weer geordend en komt uw lichaam weer in balans.

Voor de massage maak ik gebruik van 2 verschillende magneten die ieder van kracht verschillen.
Ook heb ik een kopermagneet die zeer doeltreffend is bij reuma en ontstekingen.
De magneten voelen warm aan tijdens de massage wat een diep gevoel van ontspanning geeft op de spier.

Wanneer geen behandeling:

• bij mensen die een pacemaker,
• andere medische apparaten met een batterij ( bijv. insuline pompje)
• kanker patiënten

Holistische therapie:

Magneetmassage is gericht op het lichaam als geheel. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Hierdoor kan, net zoals bij homeopathie of acupunctuur, een beginverergering optreden. Dit is een goed teken. Het betekent dat de behandeling aanslaat, maar ook zonder verergering heeft een magneetmassage effect.

(*) ELEKTROSMOG

Hoofdpijn … concentratieproblemen … maag- en darmklachten … prikkelbaarheid … vermoeidheid.

Het zijn voorbeelden van chronische en hardnekkige kwalen waar veel mensen last van hebben.

Want vaak worden deze klachten veroorzaakt door straling.
En daar is wat tegen te doen: door magneetmassage of door magneet sieraden te dragen.
Veel straling om ons heen wordt veroorzaakt door kunstmatig opgewekte elektriciteit: de bekende masten met de elektriciteitskabels. Daarnaast gebruiken we veel elektrische en elektronische apparatuur, zoals wekkers, magnetrons en televisies. En we hebben bijna ook allemaal een mobiele telefoon.

Van al deze apparaten en kabels is dus straling afkomstig. 

Deze straling wordt Elektrosmog genoemd.

En Elektrosmog veroorzaakt in het menselijk lichaam een verstoring in de communicatie tussen de verschillende lichaamsfuncties. Zo ontstaat er bijvoorbeeld een probleem met de stofwisseling of functioneren organen niet goed meer.

PRIJS :
€ 35 (+/- 45 min)